Over

Omdat je op een knop hebt geklikt waar ‘over’ staat, ga ik er voor het gemak van uit dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Dus bij deze:

Hallo ik ben Betty, ben nu bijna 55 en geniet met volle teugen van mijn leven. Dit doe ik onder andere met de hulp van het welbekende Weight Watchers programma, omdat ik op deze manier kan blijven genieten, maar dan wel op een gezonde manier. Op het moment dat ik dit typ (of laat typen door mijn lieve lieve dochter), ben ik een half jaartje op weg met het programma en op het, tot nu toe, hoogtepunt van mijn enthousiasme. Mijn eerste doel heb ik behaald, dus daar ben ik erg blij mee.

Om mijn enthousiasme te delen ben ik dus begonnen met bloggen. De recepten die ik zal gaan plaatsen zullen dan ook geïnspireerd zijn door de weight watchers methode. Dat wil zeggen dat ik me laat leiden door welke ingrediënten gezond zijn en hoe je creatief met smaken om kan gaan.

Sinds een half jaar kook ik zelf op een andere manier, en (bijna) alles wat ik tot nu toe heb gemaakt is erg lekker. Met deze blog kan ik mijn zelf bedachte recepten delen, op deze manier hoop ik andere mensen ook enthousiast te maken en te inspireren.

 

Eet smakelijk en gezond!

Lieve groet,

Betty

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: